Showroom

In onze knusse showroom kun je ruim 500 verschillende tegels zien en voelen. Daarnaast verkoop ik ook sanitair. Alles om jouw project compleet te maken. Ben je opzoek naar een nieuwe badkamer of toilet kun je bij mij ook het sanitair uitzoeken. Van verschillende stijlen, kleuren, materialen en formaten. Ik heb alles om voor jou de beste tegels of sanitair te kunnen vinden. Het assortiment is altijd in beweging zodat ik de laatste trend heb voor jou.

Al met al genoeg keuze voor jou. Krijg je bij deze gedachte nu al keuze stress? Geen probleem. Ik help jou graag bij het maken van de juiste keuze. 

Ik bied je een breed assortiment tegels. Je kunt onder andere in onze showroom de volgende tegels vinden:

- Betonlook tegels

- Vintage tegels

- Keramische pakket (houtlook tegels)

- Marmerlook tegels

- Natuursteenlook tegels 

- Groot formaat tegels 

- Handgemaakte Nederlandse Friese tegels 

 

Op de foto's hiernaast kun je een kleine greep uit ons mooie tegel assortiment zien. 

Ik bied je een ruime keuze in badkamer en toilet sanitair. 

In de showroom vind je 4 verschillende badkamerstijlen. In deze badkamers kun je zien, voelen en ervaren hoe het is om zo'n badkamer mogelijk bij je thuis te hebben. Al het sanitair kan verkregen worden in verschillende kleuren en formaten.

Voor meer informatie over het sanitair kun je naar de pagina Sanitair op de website. 

Op de foto's kun je een kleine greep zien uit het assortiment. 

 

Ik bied naast tegels ook SPC aan. Stone Polymer Composite, of kortweg SPC, is een duurzame en stabiele plaat met uitstekende eigenschappen. SPC is een combinatie van kalksteen en PVC, bekleed met een vinyl - of ander oppervalk. Enkele voordelen van SPC zijn watervastheid, het feit dat de plaat nauwelijks 'werkt' en de vele toepassingen voor vloer en wand. 

Bovendien zijn ze een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld gewone tegels en kan je helemaal zelf aan de slag. Dankzij het 4-zijdige kliksysteem monteer je de SPC vloer eenvoudig zelf en hoef je dus geen professional in te schakelen.

SPC is bij Tegelpassie een voordelige manier om toch je woning te kunnen renoveren. 

Kwaliteit 

Waar moet een goede tegels aan voldoen voordat hij in onze showroom komt? 

Ik vraag bij onze leveranciers meerdere 'monster' tegels op. Deze worden uitvoerig getest. Zo bekijk ik hoe de tegel zich laat snijden en zagen. Daarnaast bekijk ik de toplaag van de tegel. Hoe beter de toplaag is, hoe slijtvaster de tegel. Dit houdt in dat dit dan een goede vloertegel zou kunnen zijn voor intensief gebruik. Ook klop ik op de tegel. Dit doe ik om te zien hoe hard de tegel is. Als ik weet hoe hard de tegel is kan ik zien of dit beter een wand tegel zou kunnen zijn of een vloer tegel. Als de tegel te zacht klinkt voor onze normen komt hij niet in onze showroom. 

Al met al sta ik achter de keuzes in tegels die ik in de showroom heb staan.