Showroom

In onze ruime showroom kun je ruim 500 verschillende tegels zien en voelen. Daarnaast verkoop ik ook sanitair. Alles om jou project compleet te maken. Ben je opzoek naar een nieuwe badkamer of toilet kun je bij mij ook het sanitair uitzoeken. Van verschillende stijlen, kleuren, materialen en formaten. Ik heb alles om voor jou de beste tegels of sanitair te kunnen vinden. Het assortiment is altijd in beweging zodat ik de laatste trend heb voor jou.

Al met al genoeg keuze voor jou. Krijg je bij deze gedachte nu al keuze stress? Geen probleem. Ik help jou graag bij het maken van de juiste keuze. 

Ik bied je een breed assortiment tegels. Je kunt onder andere in onze showroom de volgende tegels vinden:

- Betonlook tegels

- Vintage tegels

- Keramische pakket (houtlook tegels)

- Marmerlook tegels

- Natuursteenlook tegels 

- Groot formaat tegels 

- Handgemaakte Nederlandse Friese tegels 

 

Op de foto's hiernaast kun je een kleine greep uit ons mooie tegel assortiment zien. 

Sanitair

Ik bied je een ruime keuze in badkamer en toilet sanitair 

Op dit moment wordt er in de showroom hard gewerkt aan 4 verschillende badkamer en toilet opstellingen. Voor jou om inspiratie op te doen. Als deze klaar zijn kun je ze ook bewonderen op onze website. 

Maar uiteraard is er nu al wat sanitair te bewonderen in onze showroom. 

Op de foto's hiernaast zie je al een kleine greep uit ons assortiment. 

 

Kwaliteit 

Waar moet een goede tegels aan voldoen voordat hij in onze showroom komt? 

Ik vraag bij onze leveranciers meerdere 'monster' tegels op. Deze worden uitvoerig getest. Zo bekijk ik hoe de tegel zich laat snijden en zagen. Daarnaast bekijk ik de toplaag van de tegel. Hoe beter de toplaag is, hoe slijtvaster de tegel. Dit houdt in dat dit dan een goede vloertegel zou kunnen zijn voor intensief gebruik. Ook klop ik op de tegel. Dit doe ik om te zien hoe hard de tegel is. Als ik weet hoe hard de tegel is kan ik zien of dit beter een wand tegel zou kunnen zijn of een vloer tegel. Als de tegel te zacht klinkt voor onze normen komt hij niet in onze showroom. 

Al met al wij staan achter de keuzes in tegels die in onze showroom staan.