Plafonds

De sfeer in huis wordt op het eerste gezicht bepaald door de inrichting, de vloeren en de wanden. Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Onterecht, want het plafond kan een ongekend beeldbepalend effect hebben op het totale interieur. 

Bij Tegelpassie zijn diverse plafonds te verkrijgen van het gerenommeerde merk KS Plafonds.

Materialen en afwerkingen in alle prijsklassen zijn mogelijk.

Plafonds in de badkamer

De aluminium plafonds zijn 100% vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig zelf te monteren. De plafonds gaan zeer lang mee en zijn milieuvriendelijk omdat ze voor meer dan 90% gemaakt zijn van gerecycled aluminium. 

Verlichting

Spots

De verlichting voor een groot deel bepalend voor de sfeer in de ruimte. Ik lever dicerse soorten LED inbouwarmaturen. 

Deze spots zijn vaak vol aluminium gegoten en vochtbestendig. Ze zijn leverbaar in de kleuren chroom, alu geborsteld, wit, zwart of mat goud. De benodigde inbouwhoogte is 40 tot 80 mm. Ook indirecte verlichting kan ik direct bij de plaatsing van het plafond monteren. Deze LED verlichting kan ik langs de muren of van muur tot muur in het plafond monteren. 

Accessoires 

Inbouwradio

Naast de verlichting is het ook mogelijk om een inbouwradio te monteren in het plafond. Dit Easy Bluetooth audio systeem is bedienbaar via een mobiele telefoon of tablet. De speakers zijn 135 mm doorsnede en verkrijgbaar in het wit, zwart of alu geborsteld. De inbouwhoogte hiervan is 80 mm. Op aanvraag zijn er ook sets verkrijgbaar die via de WIFI werken.