Home » Montage » Projecten

Projecten

Tegelpassie biedt de service om u volledig te ontlasten tijdens het renoveren van uw badkamer, toilet of vloerwerk. Hieronder ziet u verschillende projecten die al zijn afgerond voor u om inspiratie op te doen. 

Voor meer inspiratie kunt u ook kijken op onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina. 

Recensies 

Michael is een vakman het tegelwerk ziet er perfect uit mooie smalle op elkaar aansluitende voegen. Hij geeft goede adviezen over kleurcombinaties van voegen en kitkleur dus een vakman zonder zorgen. Ook heeft hij de wc reservoir en het plafond erin gemaakt dus alles in een keer af. En Michael monteert dan ook nog even de accessoires omdat de tegels wel erg hard zijn voor een standaard sds boortje. Het ziet er allemaal fantastisch uit en we zijn er erg blij mee. Een aanrader als je het goed wilt hebben.

Gr Ruud.


Michael is zeer behulpzaam bij het uitzoeken van tegels. Hij weet hele mooie combinaties te maken en heeft een ruim assortiment. Niet geheel onbelangrijk, de prijzen zijn zeer attractief. Daarnaast is het heel erg fijn dat hij tevens tegelzetter is waardoor alles in een hand is. Hij gaat voor kwaliteit zowel bij de tegels als bij het leggen. Erg aan te raden. Echte vakman. 


Hoeveel sterren geeft u onze dienstverlening?

Rating: 3.875 sterren
8 stemmen