Sanitair

In onze knusse showroom kun je verschillende sanitair mogelijkheden bewonderen, voelen en ervaren. Alles om jouw toilet of badkamer de juiste uitstraling en functies te geven. Van verschillende stijlen, kleuren, materialen en formaten. Het assortiment is altijd in beweging zodat ik de laatste trend heb voor jou. In onze showroom kun je 4 verschillende badkamerstijlen, formaten, kleuren en functies zien en voelen. Voor jouw om de beste ideeën op te kunnen doen. 

 

Al met al genoeg keuze voor jou. Krijg je bij deze gedachte nu al keuze stress? Geen probleem. Ik help jou graag bij het maken van de juiste keuze. 

Tegenwoordig zijn veel toiletten Rimfree. Rimfree wilt zeggen dat er geen rand in de pot meer aanwezig is. Aangezien het dan lastig wordt om een verfrissend blokje in je toilet te hangen bied ik het Geberit DuoFresh systeem aan. Hierdoor hoef je dus geen blokje meer over de rand van de wc te hangen. Dit blokje lost op in je reservoir. Dit laat een blauwe kleur en een fijne geur achter in het toilet.

Hieronder een aantal voordelen van het DuoFresh systeem:

 • Iedere DuoFresh stick gaat circa 50 spoelbeurten mee
 • De sticks zorgen voor een frisse blauwe spoeling (geparfumeerd)
 • De beschermfolie is wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar
 • De sticks beschermen je toilet tegen kalk en urineaanslag
 • De verpakking van de Duofresh sticks bevatten 8 sticks. 

Uiteraard adviseer ik je graag over dit systeem. Heb je vragen hoor ik dit graag. info@tegelpassie.nl 

Mochten je Duofresh sticks op zijn kun je deze bestellen bij mij in de webshop      (dit is de link naar de webshop Geberit DuoFresh) of bij mij in de showroom. 

De sticks kosten momenteel €4,95 per verpakking van 8 sticks. 

Badmeubels

Een badmeubel samenstellen. Er zijn een hoop keuzes om bij na te denken. Het is handig om van te voren te weten wat je ongeveer zou willen voor je naar de showroom komt. 

 • Welk formaat is praktisch in jouw badkamer?
 • Hoe ga ik om met het opbergen van mijn spullen en welke ruimte en meubels heb ik hierbij nodig? 
 • Wil ik inbouw kranen of opbouw kranen? 
 • Wil ik 1 spiegel of meerdere spiegels of ik wil misschien wel opbergruimte achter mijn spiegel? 
 • Ga ik voor een wasbak die in het meubel ligt of wil ik waskommen? 
 • Welke kleuren vind ik mooi?

Tijdens het gesprek in de showroom zullen we deze vragen met je doornemen. Hierop geef ik vanuit mijn ervaring advies over jullie wensen en behoeftes. 

 

Het sanitair dat ik aanbied valt in verschillende kleuren te verkrijgen. (Zie foto hiernaast voor ons kleurenpallet. )

Daarnaast kun je het sanitair in verschillende afwerkingen krijgen. Denk hierbij aan greeploos, grepen in verschillende kleuren enz.

Ook bieden wij de mogelijkheid om het badmeubel te bestellen met een ribbelwerking (zowel verticaal als horizontaal of hexagonbewerking in het meubel. (Zie foto hiernaast) 

 

Fonteinbakjes/Meubels

Een fonteinbakje/meubel ziet er niet alleen leuk uit in jou toilet maar is ook erg praktisch. In een foteinkast kun je mooi wat wc rollen in opslaan of schoonmaak artikelen in zetten. Daarnaast bied een foteinbakje of meubel ook de mogelijkheid om je handen lekker op het toilet te wassen. 

Ik bied verschillende fonteinbakjes en meubels aan. Hiernaast vind je alvast wat inspiratie van ons assortiment. 

 

Kwaliteit 

Waar moet een goed sanitair aan voldoen?

Ik lever ook A merk sanitair zoals bijvoorbeeld Geberit. Bij onze leveranciers heb ik uitgebreid mogen kijken, voelen en ervaren hoe hun sanitair werkt. Zo weet ik precies hoe ik het sanitair moet ophangen. Echter willen wij graag voor iedere prijsklasse goed sanitair hebben. Daarom heb ik sindskort ook een aantal eigen merk (Tegelpassie) sanitair keuzes. Waaronder het eigen merk toiletpot. Uiteraard is ons eigenmerk uitvoerig getest en weet ik precies hoe het sanitair werkt. 

Al met al sta ik achter de keuzes in mijn showroom.