Home » Over ons

Over ons

Even voorstellen: Mijn naam is Michael.

Tegelzetten is mijn jarenlange passie. Tijdens mijn werk kwam ik regelmatig slechte kwaliteit tegels tegen. Hieruit is het idee ontstaan om een eigen tegelshowroom op te zetten met alleen maar de beste prijs-kwaliteit tegels.

Uiteraard blijf ik tegels zetten. We kunnen u van idee tot realisatie verder helpen.

 

Tegelpassie is een toonaangevende showroom met top kwaliteitstegels voor een scherpe prijs. Het assortiment bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde selectie tegels, welke voornamelijk voor u wordt geïmporteerd uit Italië en Spanje.

Het assortiment bestaat een mix van populaire soorten en maten zoals vloer- en wandtegels van keramiek en natuursteen. Van vintage tegels tot trendy tegels, er is voor ieder wat wils, met een ruime keuze van meer dan 2000 verschillende tegels. 

 

Bent u benieuwd naar het assortiment kwaliteitstegels welke wij leveren? 

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. De showroom is gevestigd in het storagecenter van Wehl, welke gevestigd is direct naast de A18. In de showroom vindt u de een grote greep uit te assortiment. Bent u specifiek op zoek naar tegel vraag het onze specialisten. U kan ons bereiken via de mail: info@tegelpassie.nl 

Tegelpassie bezorgt door heel Nederland en België.

Wilt u zelf de tegels leggen? Dat is mogelijk! Wilt u liever compleet ontzorgd zijn? Tegelpassie verzorgd dat de tegels bij u gelegd worden met garantie. Vraag naar de mogelijkheden.

Michael, adviseur en tegelzetter